that's what he said...




yaay för mig!

Äntligen färdig med alla uppgifter! Tog inte alls hela dagen... Känns som om jag gjorde ett rätt så slappt jobb, men har aldrig skrivit ett PB förut så jag antar att det är det bästa jag kunde göra för stunden, så får jag höra vad jag ska förbättra och så nästa vecka. Utmattad nu... Ska glo på någon serie sen blir det att nanna.


Random...

personligt brev.

Ååååhäää kan inte skriva det här dumma personliga brevet! Vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska skriva alls, hatar att prata om mig själv! Sån ångest och jag måste verkligen bli klar med det tills imorgon. HJÄLP!

Mja såhär långt har jag kommit, mitt namn...

huvudvärk.

Försöker plugga men det går en hund på mina papper...

Han ligger nu på ett par papper, gosigt?


busy.

Har rätt så mycket att göra på min lediga dag, massor av läxor yaay... Åhhh hungrig!

Blivit besatt av en app jag ladda ner igår, FxCamera för android.

owl.





mama awards.

Igår,idag..jag vet inte tidskillnaden haha, hölls Mama awards (asiatisk award program) i Singapore. Mina favisar 2NE1 vann pris och sjöng.

Lonely & I am the best
Sandara och hennes galna frisyrer xp





tisdag.

Fick sluta rätt så tidigt från Miroi och träffade Vicky på stan, skulle äta på Zensai meeeen... Mhh glömde kortet hemma.


Efter matfailet gick vi hem till Vicky för att hämta en massa mary kay produkter, mami ska köpa julklappar höhö ;D


yay för att sova.

Bluuuh vilken sämst dag. Emo humör på morgonen som gick över till att jag blev arg, till att jag blev trött och nu har jag ont i magen. Nä, miroi sen komvux direkt efter funkar inte, som tur är matten snart över!

Precis kollat klart på det senaste avsnittet av The walking dead, oooh intense!
Så nu blir det nytt avsnitt av Misfits, sen sova!


supermega mys söndag.

Jo, jag gillar den här söndagen, är på riktigt bra humör! Pratar med Bullen, lyssnar på min underbara spellista, ska snart spela lite dead island igen, jo det är mys!

Ohh så lila.


yg <3


Tablo - Bad


haha va?


Trött? Letar efter något? Konstig elefant?


första advent!

Hoppas alla har en mysig första advent! Jag spenderade min med familjen och bror som kom och hälsa på. Lite mat, hembakad kaka och massa glögg! Åhh älskar den här tiden!

Föresten, vet inte hur det är hos er, men här blåser det stormvindar, helt sjukt! Gick med hunden precis och det går inte att gå, man blir nästan som dragen bakåt.


trött och seg

Kom hem rätt så sent igår från partajet som var super kul.
Hade inte så mycket att blogga om idag, plus att jag har känt mig super seg.
Kollar på film nu innan jag tar och spelar lite Dead island.

Fright Night, faktiskt bra. Alltså vampyr filmer egentligen...Jag menar ah, ni vet. Men den här spännande och skojjar en aning om hur de andra vampyrfilmerna är. Plus att Colin Farell är rätt så obehaglig haha. Har massor med roliga stunder också. Sevärd ^^


dazzled.


Kom hem till mig.