tråkig höst.

Så, nu fick jag äntligen tid för bloggen. Har varit och träffat min syster med barn idag, super söta! Fick ett quest att köpa något på BR, omg...Vad har hänt sen jag var liten? Det finns så mycket och man blir helt sagrsrethaq... Himlen om jag var barn.
Jo men fick mitt hår färgat igår också. Ser lite rött ut på bilden men det är mer choklad brunt. Nöjd!



ont.

Vad ont i magen jag har! Har inte ätit skräpmat på hur länge som helst, och så kör jag på för fullt idag.
Bus Elin kom hit och hälsade på mig. Åkte med hennes brumbrum till Torp och fixade hem en snygg mörkbrun toning till mig, yay imorgon blir det changes!
Kollade på våra favorit serier hos mig och glömde bort att det var idol, men äntligen åkte Linni ut! Så happy xP
Nä ska koppla av med lite The walking dead (japp koppla av...) och kanske sova lite.



Känner mig så lurad, vadå maräng? Var då?


waiting.

Mja men godmorron! Typ, ah jag för inte så länge sen ^^
Väntar på att Elinpelin ska pallra sig hit med sin brummbrumm så vi kan dra till Torp och glo lite. Ska leta hårfärg, för nu ska jag bli mörkhårig igen yaay! Måste dessutom leta barnleksak till systerns söta bullunge.



Ska försöka vara seriösare med bloggen nu fram över, känner att vi har glidit ifrån varann...


mätt.

Ätit så mycket att jag känner för att spy lite, mhh så fräscht... Blev sushi idag igen med söta Vicky, fast på ett annat ställe som är så mycket finare och mysigare, mer japanskt liksom. Testade på nån sjögräs sallad, faktiskt gott men lite starkt. Tog två skålar med miso soppa, too much, det dödade mig verkligen, huuur mätt som helst!



Blev en super mysig regn promenad hem, not! Åh vad jobbigt det var, duggregn rakt i ögat! Det transformerade sig till annat jobbigt regn...


super vaken...not

Vaknar upp, det är kallt i rummet, ögonen sitter fast på nått konstigt inhuman way. Nej, hade verkligen ingen lust att vakna idag, men för en kvart sen kom pärona hem och de lyckas alltid föra ett himla väsen. Dörrar stängs, påsar låter, de pratar för högt och såklart ska hunden skälla...Idag tänker jag iallafall inte röra en fena!

Mja, jag just nu och hela dagen kanske?
Ser lite lost ut...

bloggtips!

Min kära vän Elin har precis börjat blogga igen med en splitter ny blogg och design. Kolla in den!



Klicka på bilden för att komma till bloggen!



nooo.

Väntar på att tiden ska gå så jag kan dra mig till skolan och komma hem! Vill bara prata med min Bulle och kolla på the gazette dvdn jag laddar ner nu (shhh).


Åhh me so happy.


sushi, suuushi!

Åh, det blir aldrig som jag planerat. Gick ut ändå, haha låter som om det var värsta jobbigt. Neej! Jag hade super trevligt med Vicky. Satte oss på Minmin sushi och åt. Mumma!



babylen.

Wakiewakie. Herregud vad skönt jag sovit inatt! Äntligen!
Brukar vakna upp med rätt så dålig hy, alltså den glänser och grejs. Men idag är jag babylen, bebis rumpa!
Vicky hade med sig sina Mary kay produkter igår och lät mig testa dem, alltså, jag kommer helt absolut att inskaffa mycket av det jag fick testa.

En till, tänker-inte-göra-något-idag, dag? Klart, det är söndag! Mamma försökte precis få med mig på en promenix med hunden, men jag funderar inte på att flytta mig idag, förstör inte mina planer.


hemma bäst.

Hade egentligen inte tänkt att dra ut ikväll, men det blev en liten tur ner till stan iallafall. Väldigt kort tur. Först förfest, men jag blev väldigt trött och kände, nä ska jag orka gå ut, blev endast en kisspaus på Höga C sen drog jag mig hemåt. Trötttrött.
Men när jag och Vickty väntade på Stephsson så kände vi av en plöstlig hunger, eller min hunger var iallfall plötslig, blev att dra till närmaste Thai ställe för lite nudlar och räkor.





väntar.

Ja, ännu ett "ååh här sitter jag och väntar" inlägg, men ah skit tråkigt är det, speciellt när någon mycket trevlig ska komma hit. Yay mys blir det med smink och chitchat.





dumma kudde.

Hade super svårt att somna inatt så jag vaknade precis. Pratade med boyfriendu på skype, försökte somna men nejdå. Som godnatt saga kollade jag på sista avsnittet av Jersey shore, tråk! De får skynda med en ny säsong! Dock funkade det inte, jag fick glo på massa youtube klipp. Som den här...


Åhh så lättroad.

Senare idag, eller ah om någon timma sådär (stress måste gå upp!) Så kommer Vicky hit, vi ska nog skojjsa med smink och sånt, aaargh så mys ^^


det var ju tråkigt...

Ja tråkigt att fel person åker ut ur idol, liksom, varför är Linni kvar? Förstår inte... Ah men nu ska jag spela lite mer sims sen somnar jag nog, är super trött.




komedi.

Jag har kul men ändå inte, behöver se på en skojjsig film känner jag...Nä föresten, kom på att jag har massa serier som kom ut idag! Ja men då var det inget ^^


Super skojjsig!


Mhh, bjuder på en snygg bild...
Edit: Glömde helt bort att det är idol!

softa?

Ja men klart jag ska softilera mig idag. Har ju sims och chokladmjölk...
Fick precis höra att en liten fågel flög in i mammis fönster och landade inne på rummet, han/hon satt och ah ser ut som om den kollar på statyn haha. Gulligt, men stackaren var jätte rädd och rörde sig knappt, inget ljud bara satt där. Var nog inte så skadad för den flög iväg efter ett tag.