sent - trött.

Blev ett sent inlägg men har inte riktigt haft tid. Har varit på ett litet möte angående jobbcoaching och lite sånt där. Förhoppningvis ska detta hjälpa mig att komma någon vart. Hoppas hoppas. Och imorgon ska jag få leka fotograf när kusinens dotter ska på bal. Yay för det!
Natti!


marzipan.


nykomling.

För en tid sen beställde jag ett nytt skal, och såklart letade jag efter ett med Rilakkuma (ja, jag vet att just
det här är Korilakkuma). Och här är nykomlingen i min Rilakkuma samling.


men du får ju en bok!

Alltså, hej igen och förlåt igen. Haha nej, det är verkligen inte kul när jag sitter och ljuger här, säger att jag ska vara aktiv och gör tvärtom... Men som sagt, det händer inget här hos mig. Jo visst hittar jag på saker men inget värt att skriva om. Men jag ska se, kanske nu *winkwink*.

Fick höra från min bf att jag ser ut sådär (sista bilden) när jag är lite osäker och känner mig lost, sant.
från Nelly.com

I lördags drog jag iväg till ett Nelly event på Harrys här i Uddevalla, mjo mja, har egentligen inte så mycket att säga om det förutom att jag verkligen hoppas att jag får toppen jag valde (vi skulle få välja ett gratisplagg som kommer hem till en inom kort). Free stuff ftw!

Jo en liten grej till. Något jag verkligen ogillar är telefonförsäljare av alla slag. Som t.ex nu ringde en tjej som ville pracka på mig en gratis bok med fri frakt och porto. Vill. Inte. Ha. Bok. Sluta. Prata. Vet att man lätt fastnar i sånt där, man får en grej, och det bara skickar och skickar, sen kommer världens faktura. Nej tack, jag läser ändå inte speciellt mycket. :)