min morgon.

Får börja vänja mig vid att vakna tidigare nu när praktiken kommer vara från 8.00... Vad är sovmorgon? ;__;
Har hunnit med ett besök hos umo och är på Miroi som vanligt. Vill bli klar med våran sista uppgift idag så vi kan softilaxa resten av veckan!

Min mysiga, "nyttiga", goda, inte varma, jo i magen, morgon.



igår.

Hade en väldigt trevlig men otroligt regnig dag igår. Jag och flickorna drog oss till Göteborg, shoppade lite, letade efter en fancy resturang i vad kändes som timmar (så var det jag beställde inte ens gott...), sedan väntade den bästa filmen på länge. This means war var sjukt bra! Något jag verkligen rekommenderar er att kolla på! Tack för en kul & awesome dag!





bad boy.




Big Bang- Bad boy


gick inte.

Det gick inte så bra med det där att vänta till min bday... Bad om skorna igår ^^
Ååh vad jag gillar!



nä...nä


Än en gång busar Elin med min hjärna... Kolla in hennes nya verk på Oli Sykes... Blir nästan lite arg, varför kan inte jag?


bio.

Blir en trevlig dag imorgon med Bewa och Elinpelin i gbg. Vi ska nog gå runt lite sen blir det bio :D
Men me plikten kallar först - Miroi.




help.

Åååh vad rolig min blogg har varit på sistonde! (nope)
Idetorka!




söndag.

Söndagar brukar vara min "det är förbjudet att göra något" dag, men nope not today. Drog till Torp för att se om skorna fanns på H&M, klart dem inte fanns där haha... De fanns på euro skor!! Dock en aning dyrare, men mami köpte dem till min födelsedag, vilket betyder att jag inte får se dem förrän om en vecka ;__;


Blev en sväng till gymmet, skönt.




nää...

Nope, kan inte hålla mig ifrån negativa saker, för det är nog det enda som verkar hända mig. Angelica länkar mig otroligt snygga skor och jag blir helt galet glad, snabbar mig med att registrera mig och går till kassan, vad står det då... "De varor som du försöker beställa är slutsålda..." Tack, du som snodde mina 38or. Åh vad glad jag blir på dig. Så jag får antagligen springa till närmaste H&M och leta.





bra dålig dag.

Nej tänker inte vara negativ mer här, det lämnar jag utanför bloggen, yay for positivity om det nu stavas så... Dock har jag en rätt så sämst helg men kollar på lite Pewdiepie för att bli gladare, kollakolla.




träningsverk oh ye.

Kommer få så ont imorgon haha, första gången jag verkligen gör något på ett gym, brukar bara springa och nu använde jag maskiner dundun!! Haha noobigt detta låter x) Men nu ska jag bli fit!
Gick på en snabb praktik intervju på Willys och oooh ye fick platsen. Börjar praktik den 5e mars fram till April. Yay for me!


Gick på lunch förut då jag hade kvar lite matpengar från igår, sushisuuushi!


vill inte prata om igår...

...men måste klaga, lite som terapi ^^
Nä skit dag, vi var som sagt i Göteborg på en supertråkig jobbmässa som typ erbjöd Göteborg jobb, not interesting. Vi blev klara efter 1 timma och bussen gick 14.00, yaay egen tid i götet, såklart regnar det och är svinkallt. Jag och en kompis satte oss på Donken, vilket vi gjorde i ett par timmar...
På bussen...asså det kändes som en högstadieklass satt bakom mig, ok ni har kul men TYST!
Sedan ringde mor min att papi har ingen möjlighet att hämta mig, yaay gå i ösregnet! :D
Under kvällen ville jag dö lite, mådde riktigt dåligt.
Tror jag är nöjd så, surkärringen inom mig är faktiskt glad idag. Tar det i ett senare inlägg.




ingen semla for me.

Nä semlor är inget för mig alls, tycker det smakar för mycket, om de nu makes sense.
Undra om det är något fel på min blogg för jag la upp ett nytt inlägg imorse men det har fortfarande inte kommit upp? Hoppas det här gör det iallafall...Edit: Nope, den hoppade över det inlägget, varför? o_o

Imorgon drar vi på Miroi på företagsmässa i Göteborg, tyckte mig inte se några speciellt intressanta företag men jaja kan blir intressant.


Big Bang - Blue
Yaay nytt med Big bang! :D


trött&stel

Haha, trött och stel, låter bra, gnäller redan om sånt, hur ska de gå om ett par år?
Nä orkar inte med speciellt mycket. Tänkte svara på brevet, städa garderob och teckna lite, nope.




ännu en ricinoljig kväll.

Nu var jag rätt så seg med att ta en före bild på mitt hår, så jag kan ju faktiskt inte bevisa att ricinoljan fungerar på mig. Men jag ser själv att det gör det, mitt hår växer en aning fortare plus att det har blivit lite fylligare. Dock glömt bort hur många gånger jag har använt det nu... Haha hm ah heh...