fika galen.

Något jag gör mer och mer är att fika! Får inte nog! Tog en mysig fika med söta Vicky förut, blev var sin super goda vanilla latte.
Föresten, behöver verkligen shoppa... Jag har ingen höst/vinter jacka! Det börjar bli kris! Hösten är redan här och jag går runt med en kavaj-jacka grej. Är det bara jag eller är det inte väldigt få jackor att välja mellan just nu?




back.

Mår bättre och är redo att skriva igen!
Har hänt lite grejsor men förhoppningsvis ordnar sig allt med tiden, jag mår iallafall bra nu. Eller? Den här dumma förkylningen går fram och tillbaka...Bestäm dig kanske?
Kollar på idol och väntar på ett samtal sedan blir det att sova, trött trött.

Super Junior - A-Cha


inget bloggande.

Blir nog inget bloggande på ett par dagar, är rätt så sjuk så jag känner inte för att skriva eller göra något i huvudtaget...


tjejdag.

Förlåt för den otroligt låga uppdateringen men har nämligen inte varit hemma idag.
Blev en morgon fika med Vicky & Steph på espresso house och en snabbvisit till torp. Magarna kurrade och vi gick till Cactuz och åt sallad och gick runt på stan tills de blev mörkt, mys!


De bästa! :)

Och två bilder från igår kväll, de som blev någorlunda normala haha...




skönhetssömn.

Fick äntligen sova ut idag, de senaste dagarna har jag annars vaknat för att någon ska upp tidigt eller för att jag vaknar av minsta lilla ljud eller att jag har något jag måste göra. Men inte idag!
Ikväll blir det massa trevligt hos Vicky sen blir det nog utgång, men under dagen ska jag nog lata mig för fullt.




sixth sense.


Brown Eyed Girls - Sixth Sense

Äntligen något nytt med den koreanska tjejgruppen Brown Eyed Girls!


ny frill.

Har äntligen klippt mig! Som vanligt blev jag nöjd pga den bästa frisören ever! Det blev en lite längre page. Har aldrig testat att haft såhär så jag var en aning nervös innan hon började klippa! Ska snart lägga i lite toning så jag får bort den här konstiga färgen...


Bättre bild kommer


en favorit.

Mitt absoluta favorit godis är... DUNDUN Zozole Sticks! Så otroligt gott! Köper alltid med en stor påse full med Zozole när jag åker till Polen. Vet inte vart mer de går att köpa men....åk till Polen.



torsdag.

Tog en snabb visit till Trollhättan, letade present och kläder till mig, blev ingenting T_T
Förstår verkligen inte varför jag är så trött hela tiden, jag tog till och med en sovmorgon idag, håller jag på att bli sjuk igen?
Händer nog inget mer idag förutom att jag ska ta igen lite sömn.


Mina köp från igår.


lång dag.

Vad har jag gjort om inte suttit på fel spårvagn i ungefär en timma...Tack Bea...eller var det Elin?
Neh men vi hade trevligt, först en tur till ikea sen lite shopping på stan. Jag köpte bara ett par örhängen och en ring, visar imorgon.
Nu ska ja sova så natti!




götet.

Elin är snart här så nu dras det till Göteborg igen.



sover...nästan.

Yay, det är snart natt! haha, jag är så trött men har verkligen inte haft någon lust att sova. Har skaffat mig planer för imorgon, det blir götet ännu en gång, hoppas verkligen att jag hittar en höstjacka och ett till par skor.
Jo, har äntligen ringt och skaffat tid hos frisören, är super petig och måste åka ända till Orust för att få tag på min frisör. Men hur ska jag klippa mig då? o_o



nästan klar.

Så, nu har jag röjt allt som va på/i den här otroligt fula möbel, skönt! Hoppas de kan hämta den imorgon så jag kan börja flytta på allt annat här inne.


Fortfarande stökigt!


miyavi.

En av mina absolut favorit artister är den japanska artisten Miyavi och har varit i ett par år. Hans musik välkomnade mig till en massa annan japansk musik. Den här killen älskar att testa på på något nytt, varje skiva har en helt ny stil som t.ex rock, hiphop/rock och traditionell japansk musik mixad med pop/rock och massa mer. Hade turen att få se honom för några år sen live i Stockholm!
Har ni en/flera favoriter som ni gärna går tillbaka och lyssnar på?

Några smakprov


Miyavi - Torture

Miyavi - Selfish love

Miyavi - Kabuki Danshi


uppe med tuppen.

Pojkvännen drog till skolan tidigt idag vilket tvingade mig att vakna vid runt 7 tiden...Klockan är lunch nu men jag är fortfarande trött men ingen sova för mig, ska röja undan en massa saker på rummet. Den nya sängen passar inte riktigt där den står just nu så det blir att röja bort lite onödiga möbler och röja ut massa grejer ur lådar m.m... ish! Gör nog allt detta senare idag, måste gosa med Ville nu!